Om du vill vara med

Vi startade för att möjliggöra bevarandet av ett öppet och levande kulturlandskap med ökad kontakt och förståelse mellan människor och djur. Verksamheten drivs i företagsform och alla arbetsinsatser sker med ideell kraft. Vi är väldigt glada över att så många uppskattar det vi gör och vill stödja vårt arbete på ett eller annat sätt.

Om du vill delta finns fler möjligheter:

 1. Som aktieägare
  Vi utökar löpande kretsen av aktieägare för att kunna investera mer i byggnader och djur. Aktieägare får 10 % rabatt vid köp av slaktlamm och nyhetsbrevet (4 ggr/per år) håller dig uppdaterad om verksamheten och bolaget.
 2. Med arbetsinsats
  Oavsett om du är aktieägare eller inte, tycker du om att delta i eller vill du lära dig mer om skötsel av djuren och markerna är du välkommen att hjälpa till. Förutom fårskötargruppen finns en stängselgrupp och en reparationsgrupp. Vi har även arbetsdagar vår och höst.  Vi jobbar ihop under trevliga former och byter erfarenheter med varandra och du får chansen att träffa nya öbor som delar samma intressen.
 3. Med bidrag
  Du som inte har tid
  men vill skänka ett ekonomiskt bidrag till verksamheten för att säkra en fortsatt drift kan göra det till vårt bankgironummer 830-8462.
 4. Information
  Du som nöjer dig
  med att få information om aktiviteter och försäljning av produkter kan anmäla dig på info@kallvikensgard.com

Låter det intressant så mejla oss på info@kallvikensgard.com så kontaktar vi dig.